eHealth

'Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken' (Ghandi)

eHealth: online behandelingeHealth, wat is dat?

GGZ-Nederland zegt hier het volgende over: "eHealth staat voor elektronische gezondheid, ofwel zorg via internet.

Binnen 4mb werken we voornamelijk met het zogeheten ‘blended care’, waardoor je als cliënt in staat wordt gesteld naast de face-to-face gesprekken bij 4mb ook thuis te werken aan je behandeldoelen. Uiteraard krijg je in de online omgeving feedback van je eigen behandelaar van 4mb en bespreken jullie de gemaakte opdrachten in de face-to-face gesprekken. De modules beschikken ook over een dagboekfunctie, waarin je samen met je behandelaar afhankelijk van je behandeldoelen je voortgang kunt monitoren.

Naast het maken van opdrachten, is het ook heel gemakkelijk om een chatbericht te versturen naar je behandelaar. Dit is handig voor als je een vraag hebt of tussen de gesprekken door iets wil delen met je behandelaar. Je kunt de opdrachten zowel via een website op je computer maken als via een app op je telefoon of tablet.

Minddistrict

Bij 4mb werken we met eHealth aanbieder Minddistrict. Het kiezen van de geschikte module om jouw behandeldoelen te behalen, doen we samen aan de hand van jouw hulpvraag. Enkele voorbeelden van modules zijn ‘Beter Slapen’, ‘Plannen en Organiseren’, ‘Zelfbeeld’, ‘Leren Ontspannen’, ‘Mindfulness’, ‘Sociale Vaardigheden’, ‘Verwerking’, ‘Minder Piekeren’, ‘Burn Out’ en ‘Depressie’.


Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op de website van Minddistrict  voor een overzicht van de modules die zij aanbieden. Je kunt ook de video bekijken voor meer informatie.