eHealth

eHealth is zorg via internet. Een online therapie die je vanuit jouw eigen omgeving kunt volgen om bewust en gestructureerd te werken aan jouw behandeldoelen. De behandelaar van 4mb begeleidt jou hierbij. Dit is in combinatie met beeldbellen of face tot face afspraken.

Aanmelden

Voor wie?

eHealth is geschikt als je ook thuis gestructureerd wilt werken aan je behandeldoelen. Samen met je behandelaar kies je de module die past bij jouw hulpvraag. Voorbeelden van modules zijn: ‘Beter Slapen’, ‘Plannen en Organiseren’, ‘Zelfbeeld’, ‘Leren Ontspannen’, ‘Mindfulness’, ‘Sociale Vaardigheden’, ‘Verwerking’, ‘Minder Piekeren’, ‘Burn Out’ en ‘Depressie’.

eHealth is zowel geschikt voor volwassenen als voor kinderen en jeugdigen en hun ouders. Naast behandelingen kun je namelijk ook met eHealth uitleg krijgen over bepaalde aandoeningen en tips over hoe je ermee om kunt gaan. 

Hoe werkt eHealth?

Binnen 4mb werken we voornamelijk met ‘blended care’, een combinatie van face to face gesprekken met de behandelaar (via beeldbellen of op locatie) en online thuisopdrachten. We hebben gekozen voor eHealth aanbieder Therapieland

In de online omgeving krijg je feedback van jouw eigen behandelaar van 4mb. Ook de gemaakte opdrachten worden daarin besproken. Naast het maken van opdrachten, is het heel gemakkelijk om een chatbericht te versturen naar je behandelaar. Dit is handig voor tussentijdse vragen aan je behandelaar of als iets wilt delen. De modules beschikken over een dagboekfunctie, waarin je samen met je behandelaar jouw voortgang kunt monitoren. Je kunt op alle manieren in de online omgeving terecht: via een website op je computer, via een app op telefoon of tablet.

Wat is het resultaat van eHealth?

De inzet van eHealth geeft extra nieuwe inzichten die helpen om jouw behandeldoel te behalen. Doordat je thuis gestructureerd werkt aan opdrachten in de online omgeving, kom je in de face-to-face gesprekken met de therapeut tot meer diepgang.

Video

Aanmelden

Verwijzing is altijd nodig

Herkent u de psychologische klachten op deze site bij uzelf of bij uw kind? Spreekt onze persoonsgerichte professionele aanpak en kleinschalige praktijk u aan? Vul dan het aanmeldformulier in voor onderzoek, behandeling en/of begeleiding. Voor overleg mag u altijd het secretariaat bellen (0165 769000) of mailen (info@4mb.nl). U heeft altijd een verwijzing nodig van de huisarts, bedrijfsarts, jeugdarts, jeugdprofessional of gemeente.