eHealth

eHealth is zorg via internet. Een online therapie die u vanuit uw eigen omgeving kunt volgen om bewust en gestructureerd te werken aan uw behandeldoelen. De behandelaar van 4mb begeleidt u hierbij. Dit is in combinatie met beeldbellen of face tot face afspraken.
Aanmelden

Voor wie?

eHealth is geschikt als u ook thuis gestructureerd wilt werken aan uw behandeldoelen. Samen met uw behandelaar kiest u de module die past bij uw hulpvraag. Voorbeelden van modules zijn: ‘Beter Slapen’, ‘Plannen en Organiseren’, ‘Zelfbeeld’, ‘Leren Ontspannen’, ‘Mindfulness’, ‘Sociale Vaardigheden’, ‘Verwerking’, ‘Minder Piekeren’, ‘Burn Out’ en ‘Depressie’.

Hoe werkt eHealth?

Binnen 4mb werken we voornamelijk met ‘blended care’, een combinatie van face to face gesprekken met de behandelaar (via beeldbellen of op locatie) en online thuisopdrachten. We hebben gekozen voor eHealth aanbieder Minddistrict.

In de online omgeving krijgt u feedback van uw eigen behandelaar van 4mb. Ook de gemaakte opdrachten worden daarin besproken. Naast het maken van opdrachten, is het heel gemakkelijk om een chatbericht te versturen naar uw behandelaar. Dit is handig voor tussentijdse vragen aan uw behandelaar of als iets wilt delen. De modules beschikken over een dagboekfunctie, waarin u samen met uw behandelaar, uw voortgang kunt monitoren. U kunt op alle manieren in de online omgeving terecht: via een website op uw computer, via een app op telefoon of tablet.

Wat is het resultaat van eHealth?

De inzet van eHealth geeft extra nieuwe inzichten die helpen om uw behandeldoel te behalen. Doordat u thuis gestructureerd werkt aan opdrachten in de online omgeving, komt u in de face-to-face gesprekken met de therapeut tot meer diepgang.

Video

Aanmelden

Verwijzing is altijd nodig

Herkent u de psychologische klachten op deze site bij uzelf of bij uw kind? Spreekt onze persoonsgerichte professionele aanpak en kleinschalige praktijk u aan? Vul dan het aanmeldformulier in voor onderzoek, behandeling en/of begeleiding. Voor overleg mag u altijd het secretariaat bellen (0165 769000) of mailen (info@4mb.nl). U heeft altijd een verwijzing nodig van de huisarts, bedrijfsarts, jeugdarts, jeugdprofessional of gemeente.