Ik wil mij aanmelden

U kunt uzelf of uw kind aanmelden bij 4mb voor psychologische hulp of onderzoek. Bekijk hieronder u zich kunt aanmelden. 

Aanmelden Volwassenen

 

Nadat we de verwijsbrief hebben ontvangen van uw verwijzer, nodigen we u per mail uit voor het verdere aanmeldproces. Voor aanmelding en behandeling bij ons heeft u een cliëntenportaal nodig. In dit portaal kunt u vragenlijsten invullen, communiceren met uw behandelaar en behandelplannen en toekomstige afspraken inzien. In de mail die u van ons ontvangt staat aangegeven hoe u het cliëntenportaal kunt aanmaken. Nadat u alle benodigde informatie in het cliëntenportaal hebt ingevuld, is uw aanmelding compleet en ontvangt u van ons een bevestiging. Uw aanmelding zal dan binnen 2 weken worden beoordeeld, waarna u op de wachtlijst komt.

Bekijk de Instructie Cliëntenportaal Volwassenen

Let op: op onze locatie in Breda bieden wij voor volwassenen Basis GGZ en volledig online behandeling (4mb Online), maar geen Specialistische GGZ. Op onze locatie in Etten-Leur bieden wij voor volwassenen geen behandeling, uiteraard met uitzondering van volledig online behandeling (4mb Online).

Aanmelden Kind en Jeugd

 

Nadat we de verwijsbrief hebben ontvangen van je verwijzer, nodigen we jou (en je ouders) per mail uit voor het verdere aanmeldproces. Voor aanmelding en behandeling bij ons heb je een cliëntenportaal nodig. In dit portaal kun je vragenlijsten invullen, communiceren met je behandelaar en behandelplannen en toekomstige afspraken inzien. In de mail die je van ons ontvangt staat aangegeven hoe je het cliëntenportaal kunt aanmaken. Nadat je alle benodigde informatie in het cliëntenportaal hebt ingevuld, is je aanmelding compleet en ontvang je van ons een bevestiging. Je aanmelding zal dan binnen 2 weken worden beoordeeld, waarna je op de wachtlijst komt.

Let op: we hebben meestal gegevens van beide ouders nodig! Neem contact met ons op om de benodigde gegevens compleet te maken. 

Bekijk hier de Instructie Cliëntenportaal vanaf 16 jaar

Bekijk hier de  Instructie Cliëntenportaal voor ouders

Aanmelden WMO-begeleiding

 

Aanmelden voor begeleiding door de WMO-coaches van 4mb verloopt altijd via uw gemeente. Natuurlijk kunt u ons altijd even bellen (0165 769 000) om de aanmeldprocedure in uw gemeente door te nemen. Zodra de verwijzing van de gemeente binnen is, maken we meteen een afspraak voor een eerste gesprek bij u thuis.