Fitbuddy

Fitter worden met een persoonlijk tintje

Aanmelden

Voor wie?

Soms is het er even een tijdje niet van gekomen om te bewegen. Soms weet je niet wat goed bij je past. Of misschien vind je het moeilijk om de eerste stap te zetten? Voor jou kan een fitbuddy een oplossing zijn!

Cliënten van 4mb in alle leeftijdscategorieen die woonachtig zijn in (de omgeving van) Roosendaal kunnen een beroep doen op fitbuddy’s wanneer zij (weer) meer zouden willen bewegen. Dit is zowel mogelijk voor startende sporters als voor meer ervaren sporters die een tijdje niet meer hebben gesport.

 

Hoe werkt Fitbuddy?

Fitbuddy is een samenwerking tussen 4MB en Partnership Roosendaal (Sportservice Noord-Brabant + Gemeente Roosendaal + Fontys Sporthogeschool).

Je kunt bij jouw behandelaar/ intaker aangeven dat je geїnteresseerd bent in deelname aan het fitbuddy project. Je wordt dan gekoppeld aan een fitbuddy. Deze gaat tijdens het schooljaar “op maat” met jou bewegen met als doel jou sneller te laten re-integreren in de (sport)maatschappij.

Dit traject wordt volledig vergoed door de gemeente Roosendaal; er zijn voor jou dus nooit kosten aan verbonden.

Wat is het resultaat van Fitbuddy?

Je krijgt de kans te oefenen met verschillende vormen van beweging om te zien wat het beste past en wat prettig is om te doen. Het uiteindelijke resultaat is jou begeleiden naar het reguliere beweegaanbod, zoals beweegpunten en sportverenigingen.

Aanmelden

Verwijzing is altijd nodig

Herkent u de psychologische klachten op deze site bij uzelf of bij uw kind? Spreekt onze persoonsgerichte professionele aanpak en kleinschalige praktijk u aan? Vul dan het aanmeldformulier in voor onderzoek, behandeling en/of begeleiding. Voor overleg mag u altijd het secretariaat bellen (0165 769000) of mailen (info@4mb.nl). U heeft altijd een verwijzing nodig van de huisarts, bedrijfsarts, jeugdarts, jeugdprofessional of gemeente.