Ouderbegeleiding (Junior)

Begeleiding voor alleen de ouder(s) of voor het hele gezin. Wordt vaak ingezet voor ouders die te maken krijgen met pittige opvoedvraagstukken. Uitleg over een bepaalde stoornis kan onderdeel zijn van de begeleiding.
Aanmelden

Voor wie?

Ouderbegeleiding is er voor ouders met pittige opvoedvraagstukken, bijvoorbeeld veroorzaakt door een stoornis.

Wat is ouderbegeleiding?

Bij ouderbegeleiding kijken we naar de behoeften van een kind, maar niet alleen maar. De focus ligt op het ouderschap dat soms veeleisend kan zijn. Zeker bij een anders lopende ontwikkeling kunnen er wel duizend en één vragen zijn die een ouder heeft. Wij denken graag met ouders mee en ondersteunen hen graag met handvaten en adviezen.

De begeleiding vindt alleen met de ouder(s) plaats, maar het is ook mogelijk om als gezin begeleiding te ontvangen. Ouderbegeleiding is altijd maatwerk en kan bijvoorbeeld ook bestaan uit uitleg over een bepaalde stoornis.

Wat is het resultaat van ouderbegeleiding?

Met hulp van uitleg en advies als ouder het ouderschap in al zijn facetten kunnen dragen.

Aanmelden

Verwijzing is altijd nodig

Herkent u de psychologische klachten op deze site bij uzelf of bij uw kind? Spreekt onze persoonsgerichte professionele aanpak en kleinschalige praktijk u aan? Vul dan het aanmeldformulier in voor onderzoek, behandeling en/of begeleiding. Voor overleg mag u altijd het secretariaat bellen (0165 769000) of mailen (info@4mb.nl). U heeft altijd een verwijzing nodig van de huisarts, bedrijfsarts, jeugdarts, jeugdprofessional of gemeente.